Bu Blogda Ara

16 Aralık 2010

Aklımızdan dünyaya açılmak

İnsanlığa bir faydanız mı olsun istiyorsunuz?
Dünyayı değiştirecek bir fikre mi sahipsiniz? 
Hayatımızı kolaylaştıracak bir ürününüz ya da bir hizmetiniz mi var?
Aklınızdaki iş fikrini ülkenize hatta tüm dünyaya sunmak mı istiyorsunuz?

Girişimci bayanlara yönelik bu blogda, aklımızdaki iş fikirlerini hayata geçirmenin yollarını, girişimcilik kurslarını; kadın girişimcilerin desteklendiği programları, yol gösterici eğitimleri; girişimciliğin temellerini, liderlik özelliklerini ve daha bir çok iş konusunu ele alacağız. Bunun yanında Türkiye'den ve dünyadan başarılı kadın girişimcilerin motive edici hayat hikayelerini ve iş hayatlarını anlatan yazı serileri ni paylaşacağız. 

Amerika'da ve dünyada girişimcilik ile ilgili neler oluyor, kim neler yapıyor, yeni trendler nelerdir, başarılı olmanın sırları, uluslararası pazarlara açılmak gibi bir girişimcinin bilmesi gereken her şeyi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Amerika'da aldığım girişimcilik eğitimi ve Türkiye'de geliştirmeye çalıştığımız girişimcilik destek programının ışığı altında sizlerle bildiklerimi, her gün öğrendiğim yeni bilgileri, Türkiye'deki girişimcilik etkinliklerini ve girişimcilik ile ilgili bir çok haberi paylaşacağım. 

Burada yayınlayacağım bilgiler ve haberlerle aklınızın içinden çıkıp tüm dünyaya açılarak iş fikrinizi hayata geçirebilirseniz ne mutlu bana! 

Umarım hep birlikte cesaretimizi toplayıp, bilgi birikimimizi güçlendirip tüm insanlığa ve dünyaya faydalı yeni işler, icatlar yaratabiliriz.

Unutmayın bir girişimci, tüm dünyanın ışığıdır. 

Hepinize başarılar dilerim!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder