Bu Blogda Ara

17 Aralık 2010

Teknoloji

İşimizi kurarken ve geliştirirken yararlanmamız gereken en önemli nimetin teknoloji olduğunu düşünüyorum. Ne de olsa teknoloji devrinde yaşıyoruz. Ve biliyoruz ki teknoloji hiçbir zaman gerilemeyecek; tersine hep daha da gelişecek ve hayatımızın daha büyük bir parçası olacak.

Belki 20-30 yıl sonra kağıt - kalem nedir, yeni nesil hiç bilmeyecek.
Böyle bir çağın başlangıcında yapmamız gereken şeyin teknolojiye yatırım yapmak, onu çok iyi takip etmek ve ondan en iyi şekilde yararlanmak olduğuna inanıyorum.

İşimizle ilgili olarak en basitinden web sayfalarımız, e-pazarlama seçenekleri (internete koyabileceğimiz reklamlar) şirketimizi ve işimizi tüm dünyaya en güzel ve en hesaplı şekilde duyurmanın  en kolay yolu. Bu basit hamlenin yaratacağı etkileri çok kısa zamanda büyük artılar olarak göreceksiniz.

Kendimizi internette bütün dünyaya (ya da sadece ilgilendiğimiz alana) tanıttıktan sonra ürünlerimizi ve ya hizmetlerimizi de internette çok daha kolay ve verimli bir şekilde satışa sunabiliriz. Video konferanslardan, e-kütüphanelerden, e-kurslardan (online learning), online business forumlarından en iyi derecede yararlanarak işlerimizi çok daha geliştirebiliriz.

Tavsiyem, aklınıza gelen bir hamleyi fiziksel olarak gerçekleştirmeden önce onu teknoloji yardımıyla gerçekleştirmenin yollarını arayın ve bu yolları deneyin. Bugün bunu yapan daha az kişi var belki ama gelecekte tek seçenek bu olacak belki de. Siz de ''ilk''lerde olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder